Tu ghicești cine e în fotografie? Pariu că nu ai idee cine e cavalerul din imagine

Recunoști cine e în imagine?

Cavalerul din imaginea de mai sus cu zâmbet inocent este acum unul dintre cei mai iubiți actori români.

E vorba despre... Mihai Bendeac. Imaginea a fost publicată de actor pe contul său de Instagram.

Acesta este cunoscut pentru cariera sa de actor, dar și pentru cea de televiziune. Mihai Bendeac a jucat în show-uri precum În Puii Mei, Băieți de Oraș, iComedy, iar în prezent este jurat la iUmor. Pe scena teatrului, Mihai Bendeac a debutat în 1998 în piesa Pălărie, în rolul lui Ahile.

În 2020, Mihai Bendeac a lansat cartea „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”. Într-un interviu pentru DCNews, a vorbit despre cartea sa. 

De ce ”Jurnalul unui burlac - Conversații cu Mama”? De ce ai ales să scrii o carte ”în colaborare” cu mama ta?

Pentru că ea a dat startul prin faptul că a scris un caiet studențesc în care și-a pus pe hârtie niște amintiri. Plecând de la această chestie, m-am gândit că trebuie dezvoltată o carte. Din acel moment, am început să fac o muncă de documentare și am început să am niște conversații cu ea care apar la finalul capitolelor, în baza a ceea ce a scris ea în caietul studențesc și în baza a ceea ce am mai discutat.

Cum va fi structurată cartea?

Cred că sunt 26 capitole. Din acestea, 20 se termină cu o conversație cu maică-mea pe baza temei din capitolul respectiv. Din celelalte șase capitole, patru dintre ele se numesc ”Jurnalul unui burlac” unde sunt detalii care, mă rog... (n.r. - râde).

Pe copertă scrie: ”Ultimul cuvânt îl are mereu... mama”. Ne poți spune despre o astfel de experiență?

În mod evident... au existat. Au fost, mai ales, niște chestii care au ținut de zona profesională. Întotdeauna a fost fricoasă. Cum să spun eu... a avut o protecție uneori aproape exagerată care îi făcea rău în ceea ce mă privește, dar și în ceea ce-l privește pe frate-miu. Atunci a fost cumva speriată de anumite lucruri pe care le-am făcut de-a lungul timpului, eu fiind o fire extrem de rebelă atunci când vine vorba de spațiul public. S-a speriat de foarte multe ori. S-a gândit că anumite lucruri, pe care le-am spus sau pe care le-am făcut, îmi vor face mai mult rău. Astea au fost momentele când nu am ascultat-o pentru că am vrut întotdeauna să fiu, mai degrabă, onest și suferind eventuale repercusiuni decât să mă protejez. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel