Jucătorul simbol al titlului cucerit de FCSB. Victor Ciutacu îl laudă. "Mi-a adus aminte de Carragher în finala de la Istanbul"

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda

FCSB a câştigat partida cu Farul Constanţa din etapa a şaptea a playoff-ului şi şi-a asigurat, matematic, titlul în Liga 1. Jurnalistul Victor Ciutacu a numit jucătorul simbol al performanţei reuşite de FCSB. 

"Dacă există vreun jucător-simbol al titlului cucerit, în sfârșit, de Steaua (terminați cu tâmpenia aia cu clubul armatei), ei bine, ăla nu e Florinel Coman (indiscutabil cel mai valoros din lot), ci Vali Crețu. Singurul capabil să moară pe teren alergând și făcând alunecări, unicul pe care l-am văzut să bage capul la gheată. Nu-i vreun dotat cu talent cu carul, dimpotrivă, dar, păstrând proporțiile, mi-a adus aminte de Carragher în finala de la Istanbul.

Deși sunt dinamovist notoriu, mă bucur pentru băieții ăștia. Și pentru Gigi Becali, chiar dacă nu (mai) vorbim, care găsește un rost mormanului de bani băgați într-o echipă pe care nu a lăsat-o să moară. Își merită cu vârf și îndesat titlul. Sunt, însă, extrem de sceptic că o să facă vreo brânză în Europa cu, spre exemplu, rateul de Alibec, mai gras decât mine și mai leneș decât Luțu", a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

După meciul cu Farul Constanţa, câştigat cu 2-1 de FCSB, Gigi Becali a anunţat că Valentin Creţu va rămâne la FCSB şi sezonul viitor. Fundaşului îi expira contractul cu formaţia roş-albastră în această vară. 

Gheorghe Hagi i-a felicitat pe cei de la FCSB 

”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuații, nu am avut o linie.

Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați. 

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări.

A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice, se poate întâmpla orice, dar eu cred că dacă eram mai atenți în unele momente puteam face mai mult”, a declarat Gică Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel