TRUC care omoară virușii, dezvăluit de medicul lui Neșu. Ai nevoie de 10 minute

Ion Alexie, medic român specialist de boli infecțioase, stabilit în Las Vegas (SUA), ne dezvăluie ce trebuie să facem pentru a împiedica virusul COVID-19 să ajungă în plămâni. Ion Alexie este medicul care l-a tratat pe Mihai Neșu în Statele Unite.

„Este bine ca oamenii să își clătească gura cu apă la fiecare 10-15 minute, după aia să înghită apa pentru că în stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, și omoară toți virușii", afirmă medicul într-o înregistrare postată pe YouTube.

„COVID se multiplică foarte mult în faringe, la niște cantități imense. De aceea, când lumea strănută sau tușește și poate chiar și când vorbește, elimină virusul și alte persoane pot fi infectate. Aceasta este cauza pentru care acest virus a scăpat de sub control. Toți epidemiologii și toți oamenii de știință au crezut că, dacă este tot un coronavirus, la fel ca și SARS, se va comporta la fel și nu și-au dat seama că înainte ca pacientul să developeze simptomele de boală, el deja avea o cantitate foarte mare în naso-faringe și răspândea virusul la foarte multă lume.

Când începea pacientul să aibă simptome de boală deja era târziu pentru că infectase foarte mulți oameni. Acest lucru se poate vedea în Italia.

Pentru acest motiv, pentru că virusul este în cantități foarte mari în faringe, este bine ca oamenii să își clătească gura cu apă la fiecare 10-15 minute, după aia să înghită apa pentru că în stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, și omoară toți virușîi. Dacă pacientul nu-și clătește gura cu apă, îi dă timp virusului să se multiplice în naso-faringe și acesta încet va cădea în plămâni și va face pneumonie și pacienții, mai ales cei bătrâni și cu probleme de sănătate, vor muri așa cum se întâmplă în Italia", a explicat doctorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel