Trei tineri au spart două case de vacanță la Colibița

Eduard Pascu / 11 iun 2019 / 13:30
hoti
hoti

Trei tineri, dintre care cel mai mic are 16 ani, sunt principalii suspecţi în cazul a două furturi din case de vacanţă comise, la sfârşitul lunii mai, în staţiunea turistică Colibiţa din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cei trei, având 16, 25, respectiv 29 ani, sunt acuzaţi că au pătruns în două case de vacanţă din Colibiţa, de unde au sustras trei televizoare, un DVD player şi boxe.

"În urma unui complex de măsuri informativ-operative (...) au fost identificaţi trei tineri din Viile Tecii, bănuiţi de comiterea unor furturi. (...) Bunurile, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei, au fost recuperate în totalitate şi restituite păgubiţilor", precizează sursa citată.

Faţă de cei trei s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în cursul zilei de marţi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi de complicitate la furt calificat. 

Vezi și: Mai mulţi români, furt record în Italia. Prejudiciu de două milioane de euro