Trei bărbaţi, arestaţi după ce şapte carcase de tigri au fost confiscate în Vietnam

Poliţia vietnameză a arestat trei bărbaţi după ce şapte carcase de tigri au fost descoperite în timp ce erau transportate în Hanoi, au informat vineri media de stat, citate de DPA.

Nguyen Huu Hue, de 52 de ani, Phan Van Vui, de 34 de ani, şi Ho Anh Tu, de 28 de ani, au fost arestaţi joi după ce au fost surprinşi într-o maşină parcată în care erau încărcate carcasele a şapte tigri, în cadrul unui raid al poliţiei care viza traficul cu animale sălbatice, a anunţat site-ul de ştiri Vnexpress.

Hue, presupusul lider al operaţiunii, ar fi făcut mai multe drumuri în Laos-ul pentru a achiziţiona carcase de tigri care urmau să fie revândute în Vietnam. Unele dintre acţiunile sale anterioare au fost demascate de poliţie, deşi complicii reţinuţi nu l-au implicat niciodată pe Hue.

Fiecare dintre cei trei bărbaţi riscă până la şapte ani de închisoare pentru infracţiunile comise, care au implicat o specie aflată pe cale de dispariţie.

În medicina tradiţională chineză şi vietnameză se crede că anumite părţi ale corpului tigrilor ajută la vindecarea unor afecţiuni, deşi niciunul dintre beneficiile pretinse nu a fost confirmat de ştiinţă.

Tigrii au dispărut aproape complet din sălbăticie în Vietnam, însă activiştii de mediu cred că sute de exemplare sunt crescute în ferme ilegale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel