Transferuri FCSB. Becali anunță primul jucător transferat

becali
becali

Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, de care Steaua este foarte aproape. Este vorba despre aducerea fostului stelist Cristi Tănase. 

FCSB s-a despărțit deja de 5 jucători, ultimul pe listă fiind William de Amorim, plecat la Kayserispor. Finanțatorul Gigi Becali a făcut deja strategia de transferuri,  de comun acord cu antrenorul Nicolae Dică. Fostul căpitan Cristian Tănase e mai aproape ca niciodată de o revenire la gruparea roș-albastră, însă latifundiarul se gândeşte şi la alte mutări.

"Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum, că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.

Dacă se va întoarce la FCSB, "Dodel" va găsi un alt Tănase căpitan: Florin, care poartă și numărul 10, la fel ca el, înaintea transferului în China (2015). Atacantul adus de la Viitorul a preluat și porecla pe care acesta o avea la formația roș-albastră: Tase.

Între timp, Cristian Tănase a ajuns la Karabukspor, dar clubul traversează o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar și jucătorii sunt neplătiți de luni întregi, conform digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel