Tragedie la Oltenița: Patru tineri cu vârste între 17 şi 21 de ani, găsiţi morţi

morti
morti

Patru tineri - două fete de 16 și 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 21 de ani - au fost găsiţi morţi, sâmbătă, într-o locuință din Olteniţa. Primele ipoteze indică faptul că tinerii s-au intoxicat cu gaze  de la o butelie de aragaz.

Primarul din Olteniţa, Petre Ţone, a spus că tinerii - două fete în vârstă de 17 ani şi doi băieţi de 20 şi 21 de ani - erau singuri în casă şi pregăteau petrecerea de Revelion, ei fiind găsiţi decedaţi cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz, scrie rtv.net.

 "Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. Mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el", a spus primarul.

 El a precizat că anchetatorii au găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

 Primarul a mai spus că în casă nu exista instalaţie de gaz, şi doar o butelie şi o sobă cu lemne.

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat că tinerii au fost descoperiţi într-o cameră din locuinţă, unde a fost găsită şi o butelie de aragaz, la care era improvizată o instalaţie de încălzire.

 Trupurile celor patru tineri au fost ridicate de anchetatori, sâmbătă seară, şi duse la Serviciul Medico-Legal din Călăraşi pentru necropsie, principala ipoteză fiind o intoxicaţie cu gaz provenit de la o butelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel