Top zvonuri iPhone 12. Lansarea, amânată?

Apple va lansa, ca în fiecare an din 2007 încoace, noi modele de iPhone în toamna acestui an.

Apple va lansa, ca în fiecare an din 2007 încoace, noi modele de iPhone în toamna acestui an, conform Cnet. Pentru moment, acesta este singurul lucru sigur pe care îl cunoaștem despre viitorul iPhone 12 (numele nu este încă confirmat, n.r.).

Cu toate acestea, zvonurile de la sursele cu cel mai portofoliu în materie de dezvăluiri conturează o imagine interesantă despre viitorul smartphone Apple.

Lansare în octombrie

În ciuda faptului că cel mai mare producător Apple, Foxconn, a asigurat investitorii că ar reuși să îndeplinească termenul de toamna anului, The Wall Street Journal transmite că iPhone 12 va suferi întârzieri. Astfel, din cauza coronavirusului, octombrie ar fi noua lună în care fanii Apple vor afla despre noile dispozitive.

Design similar (sau nu) cu iPhone 11

La fiecare doi ani, Apple face schimbări cosmetice noilor sale smartphone-uri pentru a-i reîmprospăta designul. Însă, un raport al publicației japoneze Mac Otakara arată că iPhone 12 va arăta similar cu iPhone 11. Singura diferență ar fi, din păcate, curbarea marginilor ecranului.

Posibilele specificații și dimensiuni

Unul dintre cele mai celebre zvonuri este legat de noile dimensiuni de ecran ale iPhone-ului. Unul dintre iPhone 12 ar putea avea un ecran de 5,4 inch, iar cea mai mare variantă ar putea avea până la 6,7 inch (față de 6,5 inch pentru iPhone 11 Pro Max).

Oamenii speculează că display-ul va avea o rată de împrospătare de 120 Hz. Cele mai multe telefoane au display de 60 Hz, însă odată cu Galaxy S20 și OnePlus 8 Pro la 120 Hz, Apple va fi tentat să urmeze trendul.

Camera 3D

De la iPhone X, noile telefoane Apple folosesc camere frontale care folosesc senzori de adâncime 3D. Cunoscut drept Face ID, această caracteristică scanează fața pentru a debloca telefonul sau pentru a autoriza plățile digitale. Astfel, noile iPhone-uri vor primi această cameră și pe partea din spate, pentru abilități mai bune pentru realitatea augmentată, însă nu este clar dacă toate modelele vor dispune de un astfel de senzor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel