Top trei ipocrizii politice ale zilei. Atacuri în rafală

Guvernul Dăncilă e în fața unui vot decisiv, dar, până atunci, e Guvernul României./ În Piața Constituției a fost o bătaie între clanuri, iar ucișaul e căutat./ Conflictul Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă blochează sectoare importante ale României. Poate par simple știri fără legătură, dar iată mai jos ce bine s-au legat. 

Viorica Dăncilă speculează electoral bătaia din Piața Constituției, când spune că nu avem ministru la Interne, care să genereze controalele necesare. Nu se vorbește de speculație politică în momentele în care i se cere ministrului de Interne să răspundă cu demisia pe masă pentru tragedii locale, deși ministrul nu este direct responsabil de deciziile procurorului din Caracal, unde cei cu adevărat responsabili abia s-au dat plecați din funcție. Mergând pe aceeași retorică, ministrul de Interne răspunde în orice situație: și prin absență, și prin prezență! Dacă spunem că e speculat politic, fie acuzăm mereu, fie niciodată, fără dublă măsură! 

Guvernul PSD nu mai are legitimitate, pentru că a pierdut majoritatea în Parlament. Dar afirmațiile despre cine are legitimitate sunt doar atât. Până la moțiunea de cenzură care să dea jos Guvernul Dăncilă, actualul Executiv are legitimitate. Dacă nu va trece moțiunea, va continua să aibă. Și noul Guvern minoritar despre care se discută nu are mai multă legitimitate decât actualul Guvern, pentru că nu are nici un vot de încredere acordat de Parlament. Deci, până la vot, vorbim pe ce avem, iar acum avem un Guvern ce a primit votul de încredere vs. un posibil guvern. 

PSD a eliberat pedofilii, ucigașii, etc. A revenit vechea temă anti-PSD, că a dat deținuții afară din penitenciare. Acum, se susține că ucigașul din Piața Constituției a fost eliberat condiționat, în baza recursului compensatoriu, după o faptă similară săvârșită din urmă cu 11 ani, pentru că a stat într-un penitenciar ce nu a respectat normele europene. Vorbim de suspectul principal, nu e confirmat că el ar fi ucis. Legea a fost susținută de PSD, dar decizia de eliberare a fost luată de un judecător. Dacă judecătorul ar fi apreciat că individul este un potențial pericol pentru societate, nu l-ar fi eliberat. Și-n acest caz, nu revenim la primul subiect, despre speculația electorală a bătăii din Piața Constituției? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel