Toni Grecu, evacuat de la Matei Balș. Soția actorului: Era speriat. Este de două săptămâni sub oxigen, organismul îi obosește îngrozitor

Toni Grecu s-a aflat printre pacienții transferați de la ”Matei Balș” în urma incendiului produs vineri dimineață, fiind tratat pentru infecția cu Sars-Cov-2. 

Cristina Grecu a vorbit despre starea de sănătate a soțului său. Ea a povestit pentru RealitateaPLus că a aflat despre incendiu de la prieteni, în jurul orei 06:00. Speriată, ea și-a sunat imediat soțul, care fusese deja transferat la Spitalul ”Sf. Pantelimon”.

”Am aflat din niște sms-uri trimise de prieteni la 6 dimineața, l-am sunat, era deja la Sf. Pantelimon. Era, evident, speriat, dar peste câteva ore mi-a spus că se simte mai bine și că este ok. Nu mi-a dat multe detalii, mi-a spus că a fost evacuat și că nu știe ce s-a întâmplat, detalii despre eveniment nu are. Eu am primit numărul de telefon al șefei de la UPU Sf. Pantelimon de la o ziaristă și am sunat. Doctorița a fost foarte cooperantă, ulterior am primit și oficial din partea spitalului informații despre starea lui. Spitalul Matei Balș nu mi-a trimis nicio informare, nu mi-a spus nimic. Era evident că se simte șocat în primul rând.

Toni este acum monitorizat, i se fac analize și alte investigații la plămâni. Este îngrijit de medicii de la Sf. Pantelimon, a fost primit la UPU. M-au sunat medicii, mi-au spus să stau liniștită că este bine, îl investighează. Se pare că plămânii nu i-au fost afectați de fum, dar vom vedea după investigații dacă este sau nu așa. M-ar mira să nu fi fost deloc pentru că Toni a făcut o formă medie spre severă de Covid, este de două săptămâni sub oxigen, organismul îi obosește îngrozitor”, a precizat jurnalista.

Amintim că Toni Grecu a fost internat cu Covid-19 la Spitalul ”Matei Balș” pe 16 ianuarie.

VEZI ȘI: Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Matei Balș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel