Toni Greblă, achitat definitiv! Prima declarație: Anumiți oameni s-au crezut Dumnezei

Toni Greblă
Toni Greblă

Completul de cinci de la ÎCCJ l-a achitat definitiv pe Toni Greblă. 

Și în primă instanță fostul judecător CCR și actual secretar general al Guvernului a fost achitat. Acum, decizia judecătorilor ÎCCJ este DEFINITIVĂ! 

Toni Greblă a fost scos din CCR cu acuzații de trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional. În 2015, Toni Greblă, când a fost demarată ancheta DNA, fostul judecător al CCR a fost reținut pentru 24 de ore. El a decis atunci să-și dea demisia din CCR. 

Toni Greblă a făcut primele declarații la Antena 3, printr-o intervenție telefonică: ”Acum este la cald să judecăm în profunzime lucrurile, însă a fost o perioadă de patru ani și jumătate de calvar, în primul rând, pentru familia mea, care a fost alături de mine, în al doilea rând era vorba despre cariera mea, iar astăzi nu știu ce sentimente să încerc. După ce mă voi liniști, cred că voi trage niște concluzii, însă nu la cald. O lungă așteptare după mai multe amânări este ceea ce înseamnă cel mai mare chin pentru un om, pentru familia lui. Toți acești ani de chin nu știu cum am putea să-i recuperăm.” Fostul judecător CCR a mai spus că ”anumiți oameni care nu mai reprezentau instituțiile în care lucrau s-au crezut Dumnezei și au vrut să pună la punct toate celelalte instituții ale statului român, rămăsese CCR neatenționată în legătură cu faptul că deciziile ar trebui luate în altă parte și conform cu interesele unora. Din acest motiv, au vrut să dea un exemplu și CCR, iar eu acum mă felicit că imediat mi-am dat demisia din CCR tocmai pentru a apăra Curtea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel