Toader, schimbare din Guvern. Nicolai: ''Îi reproșez ministrului meu'' Ce așteptări avea de la Dragnea

Norica Nicolai  FOTO AGERPRES
Norica Nicolai FOTO AGERPRES

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat la Antena 3 că nu exclude posibilitatea schimbării lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției dacă PSD va cere asta.

Norica Nicolai a afirmat că se aștepta ca Liviu Dragnea să trimită o scrisoare la Bruxelles în care să-și exprime punctul de vedere pe legislația în domeniul justiției și în care să anunțe posibilitatea schimbării lui Tudorel Toader pentru că nu a venit cu OUG pe justiție.

Mă așteptam ca domnul Dragnea să scrie la Bruxelles o scrisoare în care să spună lucrurile astea. Îi reproșez ministrului meu și este în situația de a fi remaniat, a spus Nicolai la Antena 3.

Totodată, Nicolai susține că Tudorel Toader este singurul ministru care, în mod real, a luat niște decizii. Nu știu care sunt temele, dar știu că de 3 ani de zile legea trebuie pusă în acord cu deciziile CCR, asta e o urgență maximă. Știți ce mă întreb eu? De ce Parlamentul nu a făcut asta cu prioritate? Multora le e teamă de mișcări de stradă. Urgență există", a spus Norica Nicolai, la Antena 3. 

Vezi și: Toader, replică dată contestatarilor. Document făcut public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel