Toader, OUG legi justiție, replică de la Bruxelles. Mircea Badea a avut DREPTATE!

Scutaru Cristina / 17 oct 2018 / 21:55 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Bruxelles-ul a remis un punct de vedere oficial, miercuri, pe marginea adoptării OUG privind modificarea legilor justiției.

”Aşa cum a spus foarte clar prim-vicepreşedintele Comisiei Timmermans în dezbaterea din Parlamentul European, în timp ce continuăm dialogul cu autorităţile române, în spiritul cooperării şi în contextul MCV, Comisia va trage concluziile cuvenite dacă amendamentele de la legile justiţiei, codurile penale şi legile privind conflictul de interese şi corupţia, nu vor reflecta preocupările (Comisiei Europene – n.r.). Aşadar, urmărim ultimele evoluţii cu îngrijorare şi le vom analiza foarte atent", se arată într-un comunicat al Comisiei Europene, transmis de purtătorul de cuvând pentru justiție și statul de drept, Christian Wigand.

Încă de pe 3 octombrie 2018, Mircea Badea se aștepta ca Europa să-și exprime îngrijorarea pe marginea OUG privind modificarea legilor justiției, lucru care, după cum puteți vedea, s-a întâmplat chiar astăzi.

"Comisia de la Veneţia a agreat Ordonanţa de Urgenţă pe legile justiţiei, a zis Tudorel Toader. Păi ce-am făcut mă, nene, mă? Toată propaganda care s-a făcut cum că... Comisia de la Veneția nu este de acord cu legile justiției... este pe dracu'! Eu sunt fan ordonanțe de urgență. Este practic o fantezie de a mea. (...) Textul Europei cu suntem îngrijorați frizează cretinismul. Nu mă mai feresc de cuvinte. Lasă-mă cu îngrijorarea ta. Ceva concret știi să spui? Nu, dar suntem îngrijorați... Bine, mă...", a zis Mircea Badea pe 3 octombrie.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22