Toader, înlocuit. Avocatul Toni Neacşu: Adevăratul ministru propus la Justiție, și nu e Nicolicea, mai are de așteptat

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Avocatul Adrian Toni Neacşu susţine că PSD-ul este pe cale să gafeze din cauza deciziei de remaniere a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. 

"PSD-ul e pe cale sa gafeze iar, mai grav decat o face DNA cerand preschimbarea termenului in dosarul Bombonica. Intrebarea este, cat timp vom sta fara un ministru al justitiei titular si de cate sesizari pe conflicte juridice la CCR va fi nevoie pana vom avea un titular.

Pana atunci, interimatul la Ministerul justitiei e cea mai buna scuza pentru neadoptarea ordonatelor de urgenta obligatorii pentru recastigarea statului de drept Romania. Pentru cine m-a intrebat, am avut alte sfaturi privind strategia de urmat, insa asta insemna asumarea "dreptatii pana la capat". Nu te vulnerabilizezi cand pesedintele Romaniei este in campanie electorala exact pe tema justitiei si cand ministrul demis este expert in proceduri constitutionale. Adevaratul ministru propus la Justitie, si nu este d-ul Eugen Nicolicea, mai are de asteptat pana isi intra in portofoliu", este mesajul lui Adrian Toni Neacşu.

Toader, înlocuit

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că îl respectă pe Tudorel Toader şi l-a sprijinit, dar "s-a acumulat foarte multă nemulţumire la adresa acestuia pentru că se tot întârzia avizarea la Ministerul Justiţiei".

Citeşte şi Dragnea, primele declarații după demiterea lui Toader

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel