Timo Werner se adaugă pe lista de indisponibili a selecţionerului Germaniei, Joachim Loew

Atacantul echipei RB Leipzig, Timo Werner, s-a adăugat luni pe lista de jucători indisponibili a selecţionerului Germaniei, Joachim Loew, ridicând la 12 numărul absenţilor din reprezentativa Mannschaft.

Potrivit AFP, Sebastian Rudy (Hoffenheim) şi internaţionalul de tineret Robin Koch (Freiburg) s-au alăturat lotului Germaniei care va disputa miercuri un amical cu Argentina la Dortmund, iar apoi va juca în deplasare, cu Estonia, în preliminariile EURO 2020.

"Mi-am petrecut duminica la telefon şi nu am primit decât veşti proaste. Timo Werner a contractat o răceală puternică iar Ilkay Gundogan are probleme musculare, deci nu vor putea juca cel puţin în partida cu Argentina, a spus Loew.

El a adăugat că nu se poate baza, tot din cauza unor accidentări, nici pe Toni Kroos, Jonas Hector şi Matthias Ginter, iar Julian Draxler, Thilo Kehrer şi Leroy Sane nu au fost convocaţi.

Nu vom avea cel mai bun lot, dar asta este o şansă pentru tineri, a punctat selecţionerul, care a menţionat că au fost chemaţi mijlocaşii Nadiem Amiri (22 de ani/ Leverkusen), Suat Serdar (22 de ani/Schalke), atacantul central Luca Waldschmidt (23 ani/Freiburg) şi fundaşul central Niklas Stark (24 de ani/Hertha Berlin).

Amiri şi Waldschmidt au reuşit câte o dublă în victoria Germaniei împotriva României (4-2) în semifinalele Campionatului European de tineret din vara acestui an. Amiri a punctat şi în finala cu Spania (1-2). Mijlocaşul este chemat în premieră la naţionala mare, în timp ce Waldschmidt a mai fost convocat, dar nu a apucat să debuteze. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel