Timiş. Incendiu la o hală de prelucrare a lemnului

Mihai Ciobanu / 02 feb 2019 / 14:26
Incendiu
Incendiu

Pompierii din Lugoj şi Buziaş au intervenit, sâmbătă, la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o hală de prelucrare a lemnului din localitatea timişeană Criciova, iar operaţiunea de lichidare a focului a durat aproape şase ore, fiind îngreunată de vântul puternic. 

Au ars hala, un birou, o suprafaţă de aproximativ 600 mp, dar şi 6 metri cubi de cherestea, o linie cu mai multe utilaje de prelucrare a lemnului subţire, un grup de prelucrare lemn gros, gater, o linie paleţi, un autostivuitor şi alte utilaje. S-au mai deteriorat acoperişul, structura metalică şi un siloz rumeguş semifabricate. 

"Au fost salvate un Ifron, un Taf, container rumeguş, siloz rumeguş, uscător rumeguş, centrala termică, hala mare, 80 m cubi cherestea, 100 m cubi buşteni. Intervenţia a fost îngreunată de vântul puternic", a declarat presei, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică, un ofiţer şi 15 subofiţeri din cadrul subunităţilor de pompieri Lugoj şi Buziaş. 

Vezi şi: S-a închis autostrada A2, Bucureşti - Constanţa. Trafic deviat

Cutremur de 6 grade. Alertă în Indonezia