Tesla, intrare pe piața românească. George Maior: Avantaje solide

Ema Apostu , Flaviu Predescu / 11 sep 2019 / 21:31

George Maior consideră "anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk, privind perspectivele de intrare pe piața românească o veste excelentă".

"Anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk privind perspectivele de intrare pe piața românească este o veste excelentă în contextul evoluției foarte bune a relațiilor economice și comerciale dintre România și SUA. Prezența Tesla în România ar confirma atractivitatea pe care o are piața românească pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. În acest sens, schema generoasă de sprijin financiar pe care o oferă Guvernul României pentru încurajarea automobilelor electrice sau a panourilor foto-voltaice arată avantajele solide pe care le oferă țara noastră", a declarat ambasadorul George Cristian Maior.

Amintim faptul că ambasadorul României în SUA, a prezentat anul trecut unor reprezentanţi ai companiei Tesla măsurile concrete de sprijin pe care România le acordă pentru extinderea utilizării vehiculelor ecologice, arată un comunicat al Ambasadei României în SUA.