Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Teorie BOMBĂ: răstoarnă TOT despre coronavirus. Mod de atac COVID-19. Ce spune Dr. Marțian (SANADOR)

Este bomba zilei! A apărut o teorie care răstoarnă tot despre noul coronavirus!

De fapt, coronavirusul nu atacă plămânii, ci atacă hematiile, plămânii fiind, de fapt, ”victime”. Mai exact, nu se defectează primii, ci sunt suprasolicitați și astfel se ajunge la distrugerea lor.

Soluția ar fi terapia cu oxigen

Într-un interviu pe DC MEDICAL și DC NEWS, Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, a vorbit despre modul în care acționează COVID-19. Specialistul a făcut referire la o teorie prezentată în California.

Sanador

Un expert din California a explicat următoarele lucruri pe care Dr. Bogdan Marțian le-a reliefat la DC MEDICAL și DC NEWS: "modalitatea prin care acest virus atacă este cuplarea de eritrocite, celule roșii, (n.r. - cunoscute și sub denumirea de hematii) pe care le împiedică să-și mai oxigeneze hemoglobina. În acest fel, organismul începe să funcționeze în hipoxie. Hipoxia avansată, severă, adică lipsa unei mari cantăți de oxigen din celule declanșează o reacție în lanț, în cascadă, din partea organismului.

Prima modalitate prin care organismul încearcă să recupereze în fața acestei agresiuni este să-și mărească numărul de eritrocite. Acestea vor fi atacate de virus, iar apoi organismul apelează la a doua linie de răspuns, adică să crească capacitatea plămânului de a face schimbul de oxigen între hematii și țesuturi, moment în care plămânul poate fi depășit ca funcție. Se declanșează și-n plămân această reacție inflamatorie. Prin urmare, conform acestui individ din California, plămânul nu este o cauză, ci o victimă”.

”Modalitățile de combatere a consecințelor infecției simptomatice ar trebui să se refere la creșterea organismului de a transporta oxigen", a mai spus Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador la DC NEWS și DC MEDICAL.

Așa cum a explicat și Dr. Bogdan Marțian, vorbim despre o teorie. Lucrurile sunt în evoluție. Vorbim despre ipoteze, nefiind foarte mult timp pentru verificări amănunțite.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Arme PUTERNICE în lupta cu coronavirusul. Dr. Marțian (SANADOR), despre cheia vindecării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel