EXCLUSIV  Arme PUTERNICE în lupta cu coronavirusul. Dr. Marțian (SANADOR), despre cheia vindecării

Un expert din California a explicat că noul coronavirus nu atacă plămânii, ci atacă hematiile, plămânii fiind, de fapt, ”victime”. Mai exact, nu se defectează primii, ci sunt suprasolicitați și astfel se ajunge la distrugerea lor.

Despre acest subiect a vorbit la DC NEWS și DC MEDICAL, Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador.

"Modalitățile de combatere a consecințelor infecției simptomatice ar trebui să se refere la creșterea organismului de a transporta oxigen", a spus Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador la DC NEWS și DC MEDICAL.

Sanador

Există niște studii limitate pentru moment care vorbesc despre camera hiperbară cum că ar putea fi utilă, dar ar putea fi utilă doar în câteva cazuri. Camera hiperbară ar putea fi utilă în cazurile severe sau foarte severe.

Oxigenoterapia și, după spusele expertului din California, chiar transfuzia de masă eritrocitară ar putea fi utile”, a mai zis Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador la DC NEWS și DC MEDICAL.

VEZI ȘI: Teorie BOMBĂ: răstoarnă TOT despre coronavirus. Mod de atac COVID-19. Ce spune Dr. Marțian (SANADOR)


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel