Teodorovici, după întâlnirea cu primarii: Eu am așteptat de anul trecut

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a declarat, marți seară, după terminarea întâlnirii cu primarii, ce așteptări ar fi avut de la ei pe tema dezbaterii proiectului de buget.

Eugen Teodorovici a declaralt că până mâine la prânz se va găsi cea mai bună soluție care să mulțumească și asociațiile de primari. Mai mult, ministru Finanțelor a declarat că a așteptat ca cele patru structuri asociative existente la nivel național să vină cu un document în care să propună o variantă sau două de lucru. 

Citește și: Isărescu, refuz pentru Zamfir. Vasilescu, răspunsuri explozive

"A rămas să analizăm la Ministerul Finațelor în această seară și mâine până în prânz să comunicăm varianta finală. (...) Eu am așteptat de anul trecut de la structurile asociative un punct de vedere asumat de cele patru structuri, adică o discuție între ele la nivelul acesta și să prezinte pe masa Guvernului una sau două propuneri pe baza cărora, după aceea, noi să înaintăm în discuții. Acest lucru nu a venit, nu a venit o propunere asumată din partea lor. Au venit propuneri de la fiecare în parte, dar nu Guvernul face acest lucru să alinieze. Ar fi fost foarte util în această discuție un astfel de document care să propună din parte celor patru structuri asociative cu o formulă agreată de toți. Și anul trecut au fost discuții, dar nu au fost discuții într-un cadru unitar", a declarat Eugen Teodorovici.

Citește și:Buget Guvern. Firea: Mai puțini bani pentru cetățeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel