"Teo a murit". Bursucu, zece secunde dure: "Să ajungă la pușcărie"

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a rupt tăcerea în emisiunea sa de la Kanal D după ce a apărut informația potrivit căreia a decedat.

Teo Trandafir a transmis un mesaj, luni după-amiază, la "Teo Show", după ce au apărut știri false conform cărora ar fi încetat din viață.

"O să vedeți că scrie direct, ceea ce înseamnă că, da, suntem vii și suntem în acest moment. Restul îi las colegei să zică ceea ce are de spus, pentru că mie mi se pare incredibil ce se poate întâmpla în 2018", a zis Bursucu la începutul emisiunii "Teo Show".

"Mă simt bine pentru un mort"

"Acum vreo săptămână aflu prima oară că am murit. Mă simt bine pentru un mort, e bine. Teo Trandafir a murit - exact așa. (...) Problema e că azi, - am zis să fim oameni, să nu supărăm pe nimeni – a cam preluat multă lume. Știau și unde am fost. Eu, vineri, am fost aici. Să ne ferească Dumnezeu de rele pe toți! Să nu ne mai atragem mizeriile astea și să ne dorim bine și sănătate tuturor. Să ne iubim între noi", a transmis Teo.

Bursucu, reacție dură

"Ai vorbit tu, acum pot să spun și eu zece secunde. Mi-aș dori ca toți acești imbecili care scriu pe internet tot felul de imbecilități să ajungă la pușcărie într-o zi sau alta. Nu poți să te joci cu viața nimănui, să spui despre cineva că este mort, iar părinții sau prietenii să intre pe acel site sau mai rău să fie sunați de către altcineva și să li se comunice că copilul respectiv, prietenul său a murit. Hai să verificăm sursele și să nu ne mai jucăm cu focul. Să dea Dumnezeu să ajungeți acolo unde vă e locul. Și Dumnezeu știe mai bine unde vă e locul", a spus Bursucu.

Vezi și: Teo Trandafir a murit!. Mesajul oficial al echipei prezentatoarei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel