Tedros Adhanom Ghebreyesus, OMS, AVERTISMENT despre reintroducerea CARANTINEI: Există un risc real

Și mai multe vieți vor fi pierdute și există un risc real de noi izolări naționale dacă transmiterea coronavirusului nu este ținută în frâu, a avertizat OMS. 

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus că, în timp ce decesele rămân la un nivel relativ scăzut, numărul cazurilor noi de infectare în Europa e acum mai mare decât primul vârf al pandemiei.

”Viețile și mijloacele de trai s-au pierdut, economia globală e în recesiune și au fost expuse linii de eroare sociale și politice” consideră liderul OMS, care adaugă că ”regiunea europeană nu e o excepție, multe dintre țările voastre au fost printre cele mai afectate, nu suntem, sub nicio formă, în afara pericolului”. Declarațiile au fost făcute astăzi la a 70-a sesiune a Comitetului Regional OMS pentru Europa. 

”Rata de infectări zilnice în regiune e acum mai mare decât la începutul primului vârf din martie. Din fericire, numărul decese rămâne la un nivel relativ scăzut... până acum. Dar fiecare deces e o tragedie și nu poate exista loc pentru satisfacție. Dacă nu controlăm transmiterea virusului, mai mulți oameni își vor pierde viețile și există un risc real de reintroducere a așa-numitei carantine (lockdown), care a fost atât de costisitoare”, conform Sky News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel