Tecău, SFAT pentru Halep și răspuns pentru Năstase

Jucătorul de tenis Horia Tecău a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, că a muncit mult pentru câștigarea titlului în proba de dublu la US Open, precizând că nu dorea să fie câștigător de un singur Grand Slam.

"Am crezut tot timpul că putem obține un rezultat bun la un Grand Slam. Într-adevăr, în ultimele luni nu am fost în formă, dar a fost plăcut să ne regăsim exact la US Open. Am trăit intens, acest turneu înseamnă la fel de mult, dacă nu chiar mai mult decât primul Grand Slam (n.r. — Wimbledon în 2015). Acum ne doream foarte mult să nu fim câștigători de un singur Grand Slam. Am muncit foarte mult pentru a juca din nou o finală de Grand Slam, iar experiența din 2015 ne-a ajutat să câștigăm," a spus Tecău. 

Tecău susține că nu va juca și în proba de simplu, așa cum i-a recomandat Ilie Năstase: "Aș fi departe de câștigarea unui turneu de Grand Slam la simplu. Nu mă apuc de jucat simplu, sunt fericit și mulțumit de cum evoluează lucrurile la dublu. Îmi face plăcere să joc dublu. Să mă întorc acum și să joc simplu mi-ar fi foarte greu".

El a menționat că Simona Halep poate oricând să câștige un titlu de Grand Slam. "Fiecare Grand Slam care urmează îl poate câștiga. Simona e foarte aproape de locul 1 mondial, are o formă constantă și cu fiecare finală jucată are mai multă experiență. Am încredere că va veni un titlu de Grand Slam și pentru ea", a adăugat el, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel