Tătărușanu, la un pas să piardă naționala. Criză după transferul carierei

Ciprian Tătăruşanu - Olympique Lyon. foto: @olympiquelyonnais - FB
Ciprian Tătăruşanu - Olympique Lyon. foto: @olympiquelyonnais - FB

Ciprian Tătărușanu, titularul pe postul de portar al naționalei României, s-a transferat la Lyon, dar se pare că are probleme după ce a prins transferul carierei.

Selecționerul Cosmin Contra a precizat la Digi Sport că Tătărușanu va pierde naționala din cauza faptului că nu e titular la Lyon, iar portarul caută soluții.

Ciprian Tătărușanu a plecat de la Nantes la Lyon în vară, dar a pierdut lupta pentru titularizare cu Anthony Lopes, cel care trebuia să se transfere, dar nu a mai făcut-o.

„Lyon voia să îl vândă pe Lopes și i-au promis că va rămâne titular. Au căzut negocierile, a venit Sylvinho. Din ce am vorbit ultima dată, el caută o soluție. Pierde naționala dacă nu apără. Încearcă să vorbească cu oamenii din conducere și să își caute o echipă unde să fie împrumutat.

Dacă antrenorul nu ar fi spus pe față că nu are nicio șansă, poate ar fi putut să se bată cu Lopes. Dacă i-a tăiat macaroana din prima, e mai greu. Voi vedea dacă va fi titular în meciurile astea. Există o întrebare", a declarat Contra, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel