Tată UCIS de COVID-19, mesaj de ADIO cutremurător. Avea 32 de ani și 32 de zile în lupta cu virusul. "Atât de norocos!"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat, tată a doi copii, a lăsat un mesaj de adio cutremurător înainte de a pierde lupta cu COVID-19. Iată ce le-a scris acesta soției și copiilor, care nu au apucat să-l mai vadă în viață.

La 32 de ani, Jonathan Coelho, tată a doi copii, a murit într-un spital din Statele Unite, ucis de coronavirus. După 28 de zile în care s-a luptat cu virusul și 20 de zile în care a fost ventilat mecanic, bărbatul a pierdut lupta nu înainte de a lăsa familiei un mesaj de adio, pe care soția sa l-a găsit în telefonul lui.

"Vă iubesc cu toată inima și mi-ați oferit cea mai bună viață pe care o puteam dori vreodată!", este începutul unei cutremurătoare scrisori de adio pe care Katie Coelho, soția bărbatului, a găsit-o, potrivit CNN.

Reacția femeii care nu a apucat să-și ia adio

Deși părea că se simte mai bine, urmând să fie scos de la ventilator, starea de sănătate a lui Jonathan Coelho s-a înrăutățit brusc, iar miercuri seara o asistentă a decis să o sune pe soția acestuia, care nu a mai apucat să-și ia adio, găsindu-l deja fără viață la spital. 

"Ei (n.r. copiii) nu știu că au pierdut cel mai minunat om și își vor cunoaște tatăl doar din fotografii și filme. În delirul meu de atunci, am vrut să șterg din telefonul lui toate pozele cu el și copii mei", a povestit Katie. A deschis telefonul soțului ei și a găsit o scrisoare de adio, alături de date legate de asigurarea lui de viață.

Scrisoarea lăsată de Jonathan pentru soție și copii

"Sunt atât de norocos și mă face atât de mândru să fiu soțul tău și tatăl lui Braedyn și Penny. Katie ești cea mai frumoasă și grijulie persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Ești cu adevarat unică. Ai grijă să îți trăiești viața cu fericirea și aceeași pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine. Să văd că ești cea mai bună mamă pentru copiii noștri, e lucrul cel mai bun care mi s-a întâmplat vreodată", a mai scris Jonathan.

"Braedyn să știe că e cel mai bun tovarăș al mei și sunt foarte mândru să îi fiu tată și de toate lucrurile uimitoare pe care le face și va continua să le facă. Penelope să știe că e o prințesă și poate avea orice își dorește în viață. Sunt atât de norocos! Nu te uita în urmă și dacă întâlnești pe cineva să te iubească și să-i iubească pe copii așa cum vă iubesc eu, mergi înainte. Întodeauna fii fericită!", a completat el mesajul pentru cei doi copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel