Tăriceanu: România, prima în Europa la amenzi date în starea de urgenţă

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Călin Popescu Tăriceanu acuză faptul că România este pe primul loc în Europa la amenzile date în starea de urgenţă, însă e codaşă la investiţii. 

"Guvernul Ludovic Orban - primul din Europa la amenzi, ultimul la investiții!

Iată că nu mai avem motive să ne plângem că acest guvern nu face nimic! A reușit să ne ducă pe primul loc într-un top european: cel al mărimii amenzilor aplicate propriilor cetățeni! Un motiv în plus ca proiectul ALDE-PSD-Pro România să ajungă la Parlament cât mai repede.

În schimb, tot același guvern s-a instalat extrem de comod pe ultima treaptă a investițiilor în economie pentru relansarea economică. Și aici avem soluție: programul de relansare economică în care investim cel puțin 8% din PIB pentru repornirea economiei!", transmite preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Proiect pentru anularea amenzilor

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat că se pregăteşte un proiect de lege pentru anularea amenzilor declarate neconstituţionale de către CCR, date pe durata stării de urgenţă. 

"Am deja un proiect pe care l-au întocmit juriștii și pe care l-am dat și domnului Ciolacu și domnului Ponta, care prevede anularea amenzilor în perioada stării de urgență, mai puțin cele date pentru părăsirea stării de carantină. Nu e posbil ca instanțele să fie sufocate cu 300.000 de plângeri", a declarat, recent, Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel