Tânăr și invincibil la virus? Mărturiile unei femei de 26 de ani

O excursie scurtă la prietenii din Londra au costat-o patru săptămâni în auto-izolare, simțindu-se mai rău decât s-a simțit vreodată.

O excursie scurtă la prietenii din Londra au costat-o pe australianca Casey Edmonds patru săptămâni în auto-izolare, simțindu-se mai rău decât s-a simțit vreodată, conform Daily Mail.

Tânăra de 26 de ani nu a avut idee cât de rea era situația Covid-19 când a zburat spre Marea Britanie pe 12 martie. Edmonds s-a reîntors în Australia pe 19 martie, iar simptomele au apărut după 12 zile de izolare.

A crezut că va fi bine

La început, Edmonds s-a simțit „un pic cam ciudat" și transpira excesiv, așa că a făcut un test online, crezând că „va fi bine". Mai apoi, a luat legătura cu un doctor prin telefon și a fost rugată să se prezinte la spital pentru servicii medicale, unde și-a făcut testul pentru Covid-19.

„Am mers acasă și mi s-a făcut foarte, foarte rău în acea zi", a spus Casey Edmonds. „Vorbeam la telefon cu mama mea, ca orice om de 26 de ani, spunându-i că n-am mai simțit ceva atât de rău în viața mea".

Următoarea zi, diagnosticul a fost confirmat, iar tânăra a trebuit să-și reînceapă perioada de 14 zile de auto-izolare. Edmonds a explicat că simptomele, alături de cele patru săptămâni petrecute în apartament, singură, au fost dezastruoase.

Dureri groaznice

„Febra a fost probabil cea mai rea treabă", a explicat australianca. Tânăra nu a putut să doarmă cinci zile, a suferit de dureri în piept, iar simptomele sale au inclus pierderea gustului și a mirosului.

„Nu m-am gândit că o să mă molipsesc", a adăugat ea. „Poate că trebuia să fiu puțin mai atentă, dar nu știam acest lucru atunci".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel