Surpriză la Antena 3. Cine a intrat în direct la emisiunea lui Gâdea

Luni seară, Mihai Gâdea a avut o invitată cu totul și cu totul specială: Alexandra Nechita, cunoscută drept micuța Picasso, celebra pictoriță care a vândut tablouri de peste un milion de dolari până la 10 ani.

Unul dintre interviurile pe care artista l-a acordat în România a fost pe vremea când avea 19 ani, în emisiunea lui Marius Tucă. De altfel, jurnalistul a intrat prin telefon, luni seară, la "Sinteza Zilei", să vorbească cu Alexandra Nichita. Marius Tucă i-a spus că este o artistă de mare valoare.

(w670)

Alexandra Nechita a recunoscut că nu a mai fost în țară de opt ani de zile. Întrebată cum de a reușit să rămână cu picioarele pe pământ, pictorița a recunoscut că datorează totul părinților săi.

"Ar fi fost extrem de ușor să-mi pierd busola. A fost atenția care a fost extemă, am menținut o atitudine normală datorită părinților mei și a bunicii.

Am plecat din România la un an și jumătate. Vreau să mențin legătura cu România, fetița mea vorbește româna la perfecție. Vorbesc cu familia numai în românește. Soțul meu este din Ucraina.

Printre cele mai importante a fost să creez o vizibilitate pentru munca mea, am avut expoziții care m-au dus în toată lumea. De asta și plec cu o astfel de ușurința. Am fost la facultate. Am fost prima din familie. M-am ocupat de viața mea personală, nu am avut timp ca adolescență. M-am măritat, am adus-o pe fetița mea, am făcut o pauză pentru ea. Am avut nevoie să mă regăsesc, să mă duc din nou în atelier, am produs o serie de lucrări noi. Sunt niște proiecte pe care vreau să le dezvolt în România", a declarat Alexandra Nechita la Antena 3.

[citeste si]

Întrebată care ar fi fost șansa sa, dacă ar fi plecat din țară, Alexandra a recunoscut: „Nu este un răspuns ideal, realitatea este că libertatea personală, creativă nu exista atunci. Asta a fost diferența cred".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel