Surpriza de la prezidențiale 2019 și legătura cu vloggerul Imogen. Chirieac: ATENȚIE!

IMOGEN
IMOGEN

Bogdan Chirieac a vorbit despre surpriza de la alegerile prezidențiale 2019.

Bogdan Chirieac, analist politic, a fost întrebat de jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3, dacă un candidat independent sau un candidat dintr-un partid mai mic ar avea șanse la prezidențiale. Bogdan Chirieac a răspuns afirmativ în contextul în care respectiva persoană ar avea rețelele sociale de partea ei. În acest context, analistul politic l-a dat exemplu pe Imogen care, doar prin forța online-ului, a reușit să creeze isterie la Buzău, printre copii, episod marca Michael Jackson. Prin acest exemplu, Bogdan Chirieac a vrut să sublinieze forța rețelelor sociale.

”Da, are șanse dacă are de partea sa rețelele online. Smartphone-ul a schimbat viața oamenilor. Donald Trump a ajuns președinte datorită Internetului. Înaintea sa, Barack Obama a ajuns președinte cu ajutorul acestor rețele.

Dacă unul dintre candidațil la prezidențiale va avea capacitatea să influențeze rețelele sociale lucrurile se pot mișca. Colega noastră Anca Murgoci de la DC News a relatat ce a spus vloggerul Imogen care, la Buzău, a fost scos dintre fani de polițiști. A fost ca la Michael Jackson. Copiii de 12 - 15 ani voiau să-l atingă. Anca Murgoci nu a făcut decât să scrie ce s-a întâmplat la Buzău. Reacția a fost că a primit zeci de amenințări cu moartea. Imogen, responsabil, a apărut public, pe DC News, și a cerut scuze pentru acest lucru. A zis că nu el a pus fanii să trimită acele mesaje. Vorbim despre un vlogger care nu tratează automat chestiuni politice. El zice că îi îndeamnă pe tineri să nu se drogheze. Acest tânăr a provocat într-un județ întreg o mișcare de masă. Atenție! Este un om responsabil, a cerut scuze colegei noastre pentru amenințările primite. Dacă unul dintre candidații la prezidențiale se duce în această zonă, are șanse”, a spus Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Reacția lui Imogen după mesajele de amenințare cu moartea pe care le-am primit de la fanii săi / video


Vezi imaginile cu Imogen de la Buzău:




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel