Suedia - Fostul preşedinte al clubului Ostersunds FK, condamnat pentru fraudă

Fostul preşedinte al clubului suedez de fotbal Ostersunds FK, Daniel Kindberg, a fost condamnat marţi la trei ani de închisoare pentru fraudă cu bani publici, informează cotidianul britanic The Guardian. 

Acesta a fost găsit vinovat de faptul că a vărsat în conturile clubului câte milioane de coroane suedeze (aproximativ 1,56 milioane dolari) printr-o stratagemă în care au fost implicate alte două persoane şi trei societăţi, una dintre acestea aparţinând municipalităţii din Ostersund, la care Kindberg a fost director general.

Ostersunds FK a cunoscut o ascensiune fulminantă sub conducerea lui Kindberg, promovând dintr-o ligă de amatori până la cel mai înalt nivel în Suedia, între 2011 şi 2015. Echipa a câştigat Cupa Suediei în 2017 şi a ajuns în fazele preliminare ale Europa League în 2018, unde a fost eliminată de echipa engleză Arsenal Londra. Daniel Kindberg, care condus clubul Ostersunds FK din 2010 şi până anul trecut, când a fost arestat, a negat toate acuzaţiile care i se aduc şi a anunţat că va face apel, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel