SUA. Circa 200.000 de sutiene, înlănţuite pentru doborârea unui record

O campanie de conştientizare cu privire la cancerul de sân, iniţiată în Rhode Island, Statele Unite, ar putea intra în Guinness World Records dacă se reuşeşte doborârea recordului pentru cel mai lung lanţ de sutiene, relatează UPI.

Tentativa de doborâre a recordului pentru cel mai lung lanţ format din sutiene a fost plănuită iniţial în 2009 şi a fost inspirată de cazul unei angajate a unui magazin din Woonsocket, Rhode Island, diagnosticată cu cancer mamar în 2007. Jennifer Jolicoeur, director executiv în cadrul magazinului din Woonsocket a declarat că grupul pe care îl reprezintă a început la acea vreme să colecteze sutiene donate şi chiar a procurat astfel de obiecte de vestimentaţie semnate de personalităţi precum John Cusak, Keifer Sutherland sau Hulk Hogan.

Grupul lucrează în prezent la legarea celor circa 200.000 de sutiene unul de altul şi trebuie să termine această sarcină până marţi, ora locală 18.00. Recordul precedent a fost stabilit în Australia, în 2009, după înlănţuirea a 166.625 de sutiene, notează UPI, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel