EXCLUSIV  STRATEGIE de luptă în pandemie. Bulai, despre GREȘEALA care se face / video

Sociogul Alfred Bulai atrage atenţia autorităţilor că ar trebui să gândească pe termen lung măsurile pe care le iau în criza coronavirus şi nu doar pentru a rezolva probleme de moment.

Într-un interviu acordat DC News, sociologul Alfred Bulai subliniază faptul că autorităţile ar trebui să gândească pe termen mediu şi lung măsurile pe care le iau în ceea ce priveşte criza coronavirus şi nu doar pe termen scurt, pentru rezolvarea unor situaţii punctuale, cum sunt sărbătorile pascale. 

"Problema care se pune este dacă nu cumva măsurile care s-au luat până acum nu sunt mult mai rele pe termen lung. Ce se va întâmpla peste o lună, două, trei? Că acum poate să fie bine cum au gândit ei cu Paştele. (…) Încerc să fiu realist. Plec de la ideea că trebuie să fie pierderi… dar ce pierderi? Asta înseamnă gândire strategică. Hai să gândim pe termen mediu şi lung, nu doar pentru mâine. Pe termen mediu şi lung îţi pui probleme care  pot fi mult mai mari. Sigur că vei depinde de toţi, dar de ce să nu fii tu cel care joacă în acest meci", a declarat Alfred Bulai.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel