Steaua Astra. Dică anunță o decizie majoră

Nicolae Dica
Nicolae Dica

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că atacantul Denis Alibec nu a fost exclus din lot, dar a menţionat că acesta nu va evolua nici în partida cu Astra Giurgiu de duminică. 

"Denis Alibec nu a fost exclus din lot. El s-a antrenat cu echipa, dar nu a făcut parte din lot pentru partida cu Universitatea Craiova. Deci nu a fost trimis să se antreneze singur, cum s-a întâmplat anul trecut, el s-a antrenat toată săptămâna cu echipa. Nu voi conta pe el nici în meciul cu Astra", a afirmat Dică. 

Dacă va semna prelungirea contractului cu FCSB, tehnicianul a menţionat că ştie ce decizie trebuie să ia în ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec.

"Eu nu am semnat prelungirea contractului, aşa că nu pot spune dacă Alibec va rămâne sau nu la echipă. Dar eu ştiu ce am de făcut dacă voi semna prelungirea. Probabil că antrenorii pe care i-a avut până să ajungă la Astra nici ei nu au ştiut să lucreze cu Alibec. Probabil, mă întreb şi eu. Un singur antrenor a ştiut să aibă rezultate cu Denis Alibec şi bravo lui. Să ajungă Denis Alibec la o echipă mai mare ca FCSB, să reuşească să dea goluri, să aibă evoluţii bune, eu nu am nimic împotriva lui", a adăugat el. 

Mesaj pentru Lovin 

Nicolae Dică i-a transmis fostului său coechipier Florin Lovin să nu mai vorbească despre el după ce acesta din urmă afirmase că l-a dezamăgit prin deciziile luate ca antrenor la FCSB. "M-a surprins declaraţia lui. Lovin din ce îmi aduc eu aminte în vestiar la Steaua nu prea vorbea. Nu-l auzeam vorbind în vestiar. Acum s-a trezit să vorbească despre personalitate. Din ce îmi aduc aminte el nu vorbea de vreo primă, ceva, când venea patronul. A, era atunci un Nicolae Dică, un Mirel Rădoi, un Petre Marin şi mai erau câţiva care vorbeau, dar de el nu-mi aduc aminte. Acum cred că vorbeşte prea mult şi nu ar trebui să mai vorbească despre persoana mea. Să îşi vadă de impresariat. În iarnă i s-a transmis să îi găsească echipă lui Denis Alibec şi nu a venit cu nicio ofertă. Deci de lucrurile astea trebuie să se ocupe el, nu de ce fac eu la echipă", a spus Dică, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel