Spitalul Colentina, evaluare medicală online

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil. ADRESA DE EVALUARE MEDICALĂ LA DISTANȚĂ POATE FI ACCESATĂ AICI.

Această evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs.

Începând de luni, Spitalul Colentina va trata doar bolnavii de Covid -19, anunță Realitatea PLUS. Măsura a fost luată ca urmare a extinderii îmbolnăvirilor la nivelul României, astfel încât și alte spitale vor fi puse în aceeași situație, dacă boala continuă să facă victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel