Sorina Pintea: Am crezut că e trucaj. Nicio explicație nu stă în picioare

Sorina Pintea: Am crezut că e trucaj. Nicio explicație nu stă în picioare
Sorina Pintea: Am crezut că e trucaj. Nicio explicație nu stă în picioare

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vorbit, marți, 24 iulie, despre cazul bebelușului care a fost bruscat de o asistentă medicală într-un spital din Târgoviște, scena fiind filmată şi postată pe Facebook.

Pe imaginile publicate pe rețeaua de socializare Facebook de mama unui copil internat, se vede cum o asistentă medicală bruschează un bebeluş pe care îl hrănea.  

"M-au șocat"

"M-au șocat și pe mine aceste imagini. Acest gen de comportament nu ar trebui să existe în niciun spital din lume. E, cum să vă spun... îmi pierd și cuvintele... E un copil abandonat, un copil cu probleme grave de sănătate, asistenta însărcinată. Am luat legătura cu managerul spitalului și mi-a spus că comisia de disciplină a luat decizia de a desface disciplinar contractul de muncă al acestei asistente și că vor anunța și ordinul asistenților. Eu cred că cine nu are vocație nu are ce căuta în sistemul sanitar. Trebuie să iubești oamenii, să ai empatie", a declarat ministrul Sănătății, marți, în platoul Antena 3, precizând că dezaprobă un astfel de comportament.

"Nu are nicio scuză"

"Într-o primă fază am crezut că e trucaj. Nu puteam să-mi imaginez că un om, o asistentă medicală, o femeie, o viitoare mamă poate să aibă acest comportament. Nu cred că are nicio scuză și nicio explicație nu stă în picioare", a mai spus Sorina Pintea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel