Sore, cu aparat dentar. ”Mi se pare un pic confuzant să apar schimbată după o carieră solo de 10 ani”

La 30 de ani, Sore a luat decizia de a-și pune aparat dentar, după mulți ani în care, de teamă, a tot amânat vizita la medicul ortodont.

“Imi doream de mult timp sa-mi indrept dintii de jos mai ales. Am tot amanat momentul, dar am constientizat ca se vor stramba si mai tare cu timpul, vor aparea poate si alte complicatii si ca nu are sens sa mai astept”, a marturisit artista care a luat decizia, impreuna cu dr. Denisa Zaharia, medicul sau ortodont, sa nu intervina si asupra dintilor de sus.

“Mie imi plac foarte mult dintii mei de iepuras, de sus, in al doilea rand, intervenind si pe dintii de sus ar fi dus la o schimbare majora a fizionomiei si nu stiu daca mi-ar fi placut neaparat. In plus, lucrand in industria artistica, mi se pare un pic confuzant sa apar schimbata dupa o cariera solo de 10 ani”, glumeste Sore. 

La 2 saptamani dupa aplicarea aparatului dentar, Sore a inceput deja sa simta primele semne de presiune dentara si disconfort gingival peste care insa este hotarata sa treaca, mai ales ca medicul stomatolog a previzionat ca tratamentul ortodontic nu va depasi durata de 1 an de zile pana la rezultatul dorit.  

Alegerea medicului ortodont alaturi de care sa faca aceasta schimbare majora a trecut prin filtrul emotional al fetitei sale, Erin, care a fost cucerita de dr. Denisa Zaharia, de la prima vizita la stomatolog unde a si acceptat sa i se faca un periaj si o igienizare: “Lui Erin i-a placut foarte mult de ea si ma bucur sa vad ca nu are teama de stomatolog. E foarte important sa intalnesti medicul potrivit, inca din copilarie, pentru ca la mine exact asa s-a dezvoltat teama de “dentist”: de la o experienta neplacuta, de cand eram mica. Denisa e o persoana foarte misto, e scorpion, ca mine, am observat ca avem trasaturi comune si ce mi-a placut foarte tare, a fost rabdarea cu care mi-a explicat toti pasii. Cred ca e important ca medicul sa iti vorbeasca in termeni inteligibili, sa iti castige increderea. Am stat relaxata pe scaun, iar faptul ca Erin a zis ca vrea sa revina la “Deni” nu face decat sa imi intareasca convingerea. Copiii sunt cei mai sinceri”, a povestit cu convingere Sore. 

Ce aparat a ales Sore

“Este important sa alegem aparatul cel mai eficient in cazul fiecarui pacient, din fericire avem o gama larga de variante, astfel încât solutia sa fie in armonie cu dorintele si nevoile pacientului. Sore a venit la noi cu incredere, este foarte deschisa, colaboram usor cu ea si sunt convinsă ca vom ajunge impreuna la rezultatul dorit. In cazul ei, fiind cantareata si aparand mult in public, un element important in alegerea aparatului a fost acela de a nu modifica vorbirea, emiterea sunetelor, fizionomia sau forma arcadei superioare. Ca urmare, am decis un tratament ortodontic, cu un aparat aproape invizibil, Damon Clear, cu brecketuri mici si confortabile, limitat la arcada inferioara pentru a corecta inghesuirea dintilor de jos. Aceasta inghesuire, pe langa afectarea esteticii, creste riscul de aparitie a cariilor si a problemelor generale. Pe termen lung, beneficiile sunt multiple”, a explicat dr. Denisa Zaharia, medic ortodont si fondator al clinicii de top PerfectDent, alegerea medicala facuta pentru tratamentul ortodontic al lui Sore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel