Sorana Cîrstea, rezultat în semifinala de la Nurneberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în penultimul act de Barbora Krejcikova (Cehia), cu 6-4, 4-6, 6-0.

Cîrstea (27 ani, 67 WTA) s-a înclinat după exact două ore de joc în fața unei adversare venite din calificări (21 ani, 254 WTA). Românca a disputat două seturi echilibrate, pierzându-l pe primul și câștigându-l pe al doilea, însă a cedat total în decisiv, nereușind să ia nici măcar un ghem.

Tot vineri, Sorana obținuse victoria în sferturi în fața kazahei Iulia Putințeva, a doua favorită, cu 6-3, 3-6, 6-4. Meciul fusese întrerupt joi seara, la scorul de 4-4 în setul al treilea (după două ore și 42 de minute), din cauza întunericului, și a fost reluat vineri, Sorana câștigând ultimele două ghemuri.

Sorana Cîrstea s-a ales cu un cec de 9.274 euro și 110 puncte WTA. Pentru Sorana a fost prima semifinală jucată anul acesta, după ce a ajuns în optimi la Australian Open și în sferturi la Madrid, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel