Sora unui cadru medical din prima linie, mesaj DEVASTATOR: Prostule, te urăsc! Tu încă faci scandal că nu vrei ”botniță”?

Mesaj crunt, tranșant și cutremurător vine de la sora unui cadru medical din prima linie pentru cei care încă mai cred că tot ce se întâmplă acum e doar despre ei. 

”Prostuleee, care ești tu prost! Mă scuzi de apelativ, e nimic in comparație cu ce meriți!

Știi tu cine-i în poza asta?

E soră-mea, prostule!

E speriată, extrem de obosită, îngrijorată rău, îi e dor de viața normală, așa cum ne e si nouă, familiei.

Fiindcă tu prostule, ai convingerea că îi pasă cuiva de tine, vrea să te microcipeze, vrea să te vaccineze și să te folosească nu știu la ce, poate să te forțeze să votezi cu altcineva decât PSD. Sau poate vrea să-ți afle secretul, rețeta ta de vinete la cuptor și borșul cu zarzăre.

Prostule, să știi că după gardă nu prea mai are nimeni energie să-ți scrie ție pe FB câte cazuri noi s-au internat, câți sunt intubați, ce s-a mai întâmplat.

Fiindcă ești atât de prost ai impresia că numai Esca si Marcel Pavel au pățit-o, că au fost plătiți de oculta mondială să te convingă pe tine, prostule, să-ți pui "botniță".

Vezi și: Neurochirurgul Vlad Ciurea: Virusul își schimbă modul de atac. Efecte extrem, extrem de grave!

Prostule, ai impresia că lumea se învârte în jurul tău și-ți permiți cu tupeul proștilor să contești medici epidemiologi în loc să te protejezi pe tine și pe cei din jurul tău.

Prostule, multinaționalele din întreaga lume plătesc milioane de euro chirie pentru niște sedii goale, oamenii lor lucrează din martie online, tu crezi încă în oculta mondială, nu?

Prostule, economia mondială e în scădere abruptă, mii de firme dau faliment, tu ai vreo altă preocupare decât propriul ego și convingerile bazate pe incultură medicală de bază? Știi, prostule, oameni cu afaceri ruinate după zeci de ani de funcționare? Ai o parte din vină, propagi ideile conspirației, împingi cu prostia ta în toate direcțiile virusuri, idei greșite. Nu ești cu nimic diferit de ăla de-a carantinat un întreg spital în martie. Mintea ta îngustă functionează fix ca și virușii pandemici. 

Măcar când spargi semințe-n parc, citești și altceva in afară de fake news?

Prostule, întreaga lume e încă în pandemie, se fac non-stop cercetări să i se dea covidului de cap, tu încă faci scandal în magazin că nu vrei "botniță"?

Prostule, te urăsc! Ești un nimic care produce efecte grave! Atât te duce capul? Doar atât?” este mesajul dur publicat de Simona Pîrvu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel