Neurochirurgul Vlad Ciurea: Virusul își schimbă modul de atac. Efecte extrem, extrem de grave!

Neurochirurgul Vlad Ciurea atrage atenția asupra virusului SARS-CoV-2 care-și schimbă modul de atac. 

”Sigur este luat din anumite zone zoologice de la animale, nu e dat de Dumnezeu” spune neurochirurgul Vlad Ciurea. Prezent la Digi24, a explicat că ”virusul, ca un cameleon, își schimbă forma și modul de atac.” ”Fiind un ARN, sunt foarte sceptic dacă vom putea crea un vaccin.” a mai spus el. 

Neurochirurgul a subliniat că a auzit că oamenii protestează, pentru că nu doresc să poarte mască. ”Oameni buni, noi, în chirurgie, toată ziua purtăm mască. Ieșim din sala de operație și o și uităm, pentru că așa ne-am obișnuit” a precizat prof. dr. Vlad Ciurea. 

2. -imagine fara descriere- (vlad-ciurea_03683500.png)

Neurochirurgul a continuat: ”Am auzit că nu există această boală. Chiar așa? E dovedit că există. Să găsim o formă s-o prevenim și s-o tratăm. Mesajul meu este: clar boala există, clar are efecte extrem, extrem de grave asupra organismului uman.” Celor care spun că sunt deștepți, frumoși și români, medicul le transmite: ”Perfect, dar infectezi pe altul. Aici e problema, că eu pot să fac ce vreau cu sufletul și cu trupul meu, dar altuia, care nu are nicio vină, și-l îmbrățișez continuu de atâta iubire, pot să-i dau această boală. Mai bine prevenim”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel