SONDAJ EXPLOZIV în pandemie de Coronavirus. DOVADA că Iohannis - Orban - Cîțu au ACȚIONAT CORECT

Dovada că reprezentanții politici ai țării au luat măsurile pe care și le doreau cetățenii vine dintr-un sondaj de opinie. 

Vorbim de un sondaj INSCOP realizat între 20 și 24 martie 2020. Conform acestuia, 51,4% dintre români consideră că riscul să contacteze Coronavirus este mare sau moderat. Un procent uriaș de 94,1% sunt de acord cu starea de urgență din țara noastră, în contextul pandemiei de Coronavirus. 91% spun că economia va fi afectată și 97,1% consideră că ar trebui ajutați cetățenii afectați economic de Coronavirus. Despre măsurile pe care ar trebui să le ia statul, 44,3% au răspuns amânarea plății ratelor la creditele bancare, 42,8% susțin ca statul să plătească o parte din salarii pentru a nu fi concedieri, 25,5% susțin concediul plătit de stat, 25% vor reduceri de impozite, 21,7% au răspuns ”scutiri de taxe”, 21,5% doresc ca statul să suporte o parte din facturile la utilități. 

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a anunțat cea mai dorită măsură de români, a posibilității amânării plății ratelor bancare cu 9 luni. 


Măsura vine chiar dacă premierul Ludovic Orban nu se arăta entuziasmat în urmă cu o zi cu privire la acest aspect, de amânare cu 9 luni a ratelor bancare. 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel