SONDAJ CURS pentru Primăria Capitalei. Cine i-ar putea lua locul lui Firea, marea surpriză

Un sondaj CURS arată cu cine ar vota bucureştenii dacă alegerile pentru primăria Capitalei s-ar desfăşura chiar duminică, iar surprizele sunt majore, atât în ceea ce priveşte favoritul bucureştenilor, cât şi în ceea ce priveşte numele dorit din partea liberalilor. 

Conform sondajului făcut de CURS, Gabriela Firea are în continuare cele mai mari şanse pentru a obţine un nou mandat de primar general. 31 la sută dintre respondenţi ar vota cu Gabriela Firea dacă alegerile pentru primărie ar avea loc duminică. 

Pe locul al doilea se situează Vlad Voiculescu, din partea Alianţei 2020 USR-PLUS. Fostul ministru al Sănătăţii este extrem de popular printre bucureşteni, care l-ar vota în număr mare, aproximativ 27 la sută. 

Surpriza vine din partea liberalilor, care ar putea obţine un scor în jur de 23 la sută dacă l-ar propulsa în cursa pentru primăria Capitalei pe Rareş Bogdan, actualmente europarlamentar. Este greu de crezut, însă, că acest lucru se va întâmpla, mai ales după ce Rareş Bogdan a declarat că are multe proiecte la nivel european şi că nu este interesat de postul de primar general. 

Pe ultimul loc în sondajul CURS se situează Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel