EXCLUSIV  Soluţie TARE pentru ca economia să nu pice în timpul pandemiei. Mihail Lala: Aşa trebuie procedat

Mihail Lala a explicat care este, în opinia sa, cea mai bună metodă de a traversa această pandemie fără a bloca activitatea economică şi a provoca o criză din care va fi foarte greu de ieşit. 

Într-un interviu acordat DC News, Mihail Lala (OK Medical) a explicat faptul că închiderea completă a activităţii şi izolarea tuturor în case pentru o perioadă este o măsură care nu mai poate fi eficientă în condiţiile actuale, subliniind că, acum, soluţia cea mai bună e ca persoanele cu risc să fie protejate iar ceilalţi să muncească, să reînceapă să fie activi. 

"Eu cred că, în situaţia în care acceptăm faptul că nu putem să limităm transmiterea acestui virus şi ne asumăm infestarea, chiar dacă sună dur acest lucru, trebuie să ne-o asumăm calculat, etapizat. Prin urmare, segmentul 60+ şi cu comorbidităţi, indiferent de vârstă, trebuie izolat complet pentru a reduce rata de mortalitate prin infestarea acestora, iar noi, restul, trebuie să reîncepem să fim activi. Cu testare permanentă", a declarat, pentru DC News, Mihail Lala.

VIDEO:

 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel