Sindicatul Tarom, probleme semnalate încă din 2001. Document

TAROM
TAROM

DC News a intrat în posesia unui document în care sunt semnalate o serie de probleme în ceea ce priveşte Sindicatul Personalului Navigant Tarom.

Într-un document cu titulatura "Raport cu privire la situaţia şi activitatea S.N.P.T. de la înfiinţare şi până în prezent", datat 2001, sunt enumerate o serie de probleme identificate de către autori. Raportul a fost întocmit la solicitarea membrilor SNPT şi are ca scop unic declarat prezentarea "publică clară şi fără echivoc a tuturor aspectelor negative din activitatea SNPT şi a Consiliului  de Conducere din perioada menţionată", se arată în introducerea documentului.

Iată câteva dintre aspectele semnalate în document: 

- neefectuarea niciunui control al comisiei de cenzori de la înfiinţare;

- lipsa oricăror iniţiative legislative înaintate către Guvern şi Parlament pentru modificarea şi completarea unor acte normative;

- neprezentarea statutelor şi contractelor organismelor şi organizaţiilor cu care SNPT are relaţii de integrare, aderare, cooperare, etc;

- lipsa totală a unei situaţii cu privire la litigiile avute de SNPT şi nerespectarea intereselor personalului navigant ce a subscris la acţiunea de privatizare a Companiei Tarom.

Documentul poate fi studiat în cele ce urmează: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel