Sindicatul Europol, către deputatul Rădulescu: „Fie că îți place shaorma, fie că te cheamă Mitralieră...”

Sindicatul Europol a reacționat după scandalul de marți după-amiază în care a fost implicat deputatul PSD Cătălin Rădulescu. 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost amendat marți, 21 iulie, după ce a refuzat să poarte mască de protecție într-o benzinărie din Capitală. Rădulescu nu s-a oprit la atât și l-ar fi înjurat pe polițistul care a intervenit la fața locului. 

Deputatul s-a apărat spunând că nu crede în această măsură de protecție și a anunțat că va fi amendat de fiecare dată când intră într-un spațiu închis și public, pentru că nu are de gând să poarte mască de protecție.

Sindicatul Europol, reacție

„Încă un parlamentar fără mască, sfidează Poliția Română

Fie că îți place shaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măștii în spațiile închise este obligatorie. Acest lucru nu e valabil și pentru deputatul-ginecolog Cătălin Rădulescu, alias "Mitralieră", care a refuzat să poarte mască într-o benzinărie, jignindu-i pe colegii noștri pentru simplu fapt că el nu a avut capacitatea să înțeleagă că legitimația de parlamentar o poate flutura doar pe holurile Parlamentului, nu și în locurile publice.
Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu 500 lei, precum și a Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, cu 1000 lei.

Nu știm dacă tocmai cei care fac legea și-au propus să o sfideze, însă știm că polițiștii își fac treaba în continuare și vor sancționa aceste derapaje indiferent că ești parlamentar sau shaormar”, a transmis Sindicatul Europol, marți seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel