Simona Halep, victorie la Wimbledon. Primele declarații

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a oferit primele declarații după ce a învins-o pe Saisai Zheng, cu 7-5, 6-0 și a acces în turul trei la Wimbledon. Ea a fost condusă și cu 5-3 în primul set, însă de atunci nu a mai pierdut nici măcar un singur game. 

"A fost un prim set greu. Ea a jucat bine și a schimbat des ritmul. A lovit de multe ori cu slice-ul, iar mie mi-a fost greu să îmi găsesc ritmul pe fundul terenului.Ulterior a fost mai bine și am reușit să îmi îmbunătățesc jocul.În setul doi nu am făcut așa multe greșeli. Am încercat să lovesc mai încet, fără așa multă putere. Am vrut să nu mai risc la fel de mult. Acum mă simt bine, simt jocul și mingea din ce în ce mai bine. Totuși, nu știi niciodată cum stau lucrurile. Pe iarbă sunt multe surprize. Eu voi fi pregătită pentru ce urmează și am încredere în șansele mele", a declarat Simona Halep.

Își cunoaște adversarul 

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 ani, 48 WTA), care a dispus în turul secund cu 6-3, 6-3 de spaniola Lara Arruabarrena. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel