Simona Halep, turneu Birmingham: Decizie privind participarea

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică după-amiază, la întoarcerea la București după participarea la Roland Garros, că nu a mai avut dureri la gleznă, acolo unde a suferit o ruptură de ligament, precizând că speră să poată juca la turneul de la Birmingham (19-25 iunie).

"Cu glezna încă nu știu cum e, voi face din nou un control, dar mă simt bine. Nu am mai avut dureri, sper să fie OK. Nu am obiective momentan, vreau doar odihnă. Am jucat sezonul de zgură până la final, e greu să spun acum. Sper să fiu aptă să mă duc la Birmingham și să fac o treabă bună", a spus ea.

Întrebată dacă ia în calcul să nu joace la Birmingham, Halep a răspuns: "Da, e posibil".

Jucătoarea română a menționat că nu se gândește la faptul că o victorie în turneul de la Birmingham i-ar putea aduce locul 1 mondial. "Astea sunt statistici pe care eu nu le analizez. Dacă va veni ziua în care voi fi numărul 1, bine, dar momentan vreau să mă odihnesc ca să fiu 100%. Pentru mine urmează acum o pauză și după aceea turneele pe iarbă. Nu știu însă unde voi juca", a precizat Halep, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel