Simona Halep, șansă uriașă: Dacă sunt sănătoasă, lupt pentru asta 100%

Rodica Mitu / 28 aug 2019 / 10:58
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep luptă pentru locul 1 mondial!

Simona Halep (4 WTA) a învins-o pe Nicole Gibbs (135 WTA), marţi seară, scor 6-3, 3-6, 6-2, şi s-a calificat în turul secund la US Open. 

Ulterior, Simona Halep a vorbit despre şansele sale de a câştiga turneul de la US Open. Românca a declarat că lupta este foarte echilibrată, însă obiectivul său real pentru 2019 este recăpătarea poziţiei de lider mondial.

„Cred că jucătoarele sunt foarte apropiate din punct de vedere valoric şi oricine poate câştiga turneul, chiar şi cele de Mare Şlem. Toate meciurile sunt dificile, indiferent de fază. E o şansă pentru oricine şi trebuie să profităm de ea. (...) Nu am nimic de pierdut în poziţia în care mă aflu. Am reuşit tot ce mi-am propus, deci sunt destul de relaxată, dar am în continuare aşteptări de la mine. Trebuie să muncesc pentru asta, la fel cum am făcut-o şi în sezonul de iarbă. La fel şi aici, chiar dacă n-am jucat extraordinar la Toronto şi Cincinnati, am reuşit să-mi îmbunătăţesc jocul.

Dacă sunt sănătoasă, vreau să lupt 100% la locul 1 mondial. Sunt încrezătoare că am o şansă mare şi voi încerca să realizez asta", a spus Simona Halep.

În turul secund de la US Open, Simona Halep o va întâlni pe americanca Taylor Townsend.