Simona Halep, moment de răscruce. Ce scrie presa americană

simona halep
simona halep

Presa americană specializată în tenis îi face o descriere destul de dură Simonei Halep, după eliminarea rapidă de la Miami. Ea este văzută într-un moment de răscruce. 

Simona Halep e unul dintre subiectele principale din publicația americană Tennis World Magazine. Cu o lună înainte de debutul în sezonul de zgură, americanii îi fac o caracterizare destul de dură liderului WTA, care e văzută într-un moment de răscruce: "Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante, atât sie însăși, cât și echipei, fanilor și rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA".

Ultimele eliminări 

Publicația citată amintește că Halep a fost eliminată în turul 3 de la Miami de Agnieskza Radwanska, aflată în criză, și de Naomi Osaka în semifinalele de la Indian Wells.

"Aceste înfrângeri demonstrează cât de precară este forma Simonei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt și meciuri în care și-a pierdut forța mentală. Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar foța mentală nu va fi niciodata suficientă dacă nu va crede în ea și în tenisul ei", a sunat caraterizarea făcut de publicația americană, care amintește și de criticile primite de constănțeancă de la Chris Evert, relatează digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel