Simona Halep, lider mondial. Va sta în fruntea clasamentului minimum trei săptămâni

Simona Halep va rămâne cel puțin trei săptămâni pe prima poziție mondială, indiferent de ceea ce se întâmplă în viitoarele turnee. Totul datorită parcursului foarte bun al jucătoarei românce, de anul trecut.  

Turul de forţă făcut în startul sezonului îi oferă Simonei Halep liniştea necesară în această perioadă dificilă. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill are 7.965 de puncte, o visterie bogată, care o îndreptăţeşte să redevină lider mondial începând cu 26 februarie. Pe locul secund se va afla Caroline Wozniacki (7.525 de puncte), iar pe ultima treaptă a podiumului se va poziţiona Garbine Muguruza, iberica putând avea un număr maxim de 6.460 de puncte dacă triumfă la Dubai. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenţei de puncte, Simona nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells, se arată într-o analiză a prosport.

Doar Wozniacki o poate detrona 

Simona Halep, chiar şi fără să joace, va fi numărul 1 mondial pentru cel puţin încă trei săptămâni, iar asta înseamnă că românca va ajunge la un total de 19 săptămâni petrecute pe locul 1 WTA! Un rezultat bun la Indian Wells i-ar prelungi şederea în fotoliul de lider. Doar Wozniacki o mai poate depăși pe jucătoarea noastră. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel