Simona Halep, la Arena Națională. Eveniment după succesul istoric de la Roland Garros - rezumat

Simona Halep a sosit luni, 11 iunie, în România, aducând trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros, primul turneu de Mare Şlem obținut în cariera sa. 

Luni seară, la ora 20:00, Primăria Capitalei organizează o ceremonie în onoarea sa, în cadrul căreia Simona Halep va prezenta românilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Intrarea va fi liberă.

„Mâine seară, la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională", a trasmis duminică seară Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

Rămâneți pe dcnews.ro pentru a afla informații în timp real despre evenimentul programat pentru ora 20.00, precum și declarațiile făcute de Simona Halep.

Update 9: "A fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea şi nu o să o uit niciodată! Vă mulţumesc şi la mai multe trofee!", a transmis Simona Halep. Aceasta a părăsit scena în ovaţiile tribunei.

Update 8: Cântă Marcel Pavel, unul dintre artiştii preferaţi ai Simonei Halep. Acesta interpretează "Nessun Dorma".

Update 7: Monica Anghel cântă pentru Simona Halep melodia "Simply the best" a Tinei Turner. Simona dă autografe, pe scenă, copiilor.

Update 6: Vorbeşte tatăl Simonei Halep: Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un asemenea cadou. A fost cadoul meu iar Dumnezeu face minuni prin noi. 

Update 5: Ilie Năstase a felicitat-o pe Simona, precum şi pe părinţii ei, care au susţinut-o în carieră. 

Update 4: Este prezent și Ilie Năstase, care stă alături de tatăl Simonei Halep.

Update 3: Simona Halep și-a făcut apariția în aplauzele celor prezenți. Alături de ea se află și primarul general Gabriela Firea.

(w670)

Update 2: Va fi intonat imnul României de către Marcel Pavel și Monica Anghel. 

Update 1: Peste 10.000 de persoane s-au adunat la eveniment, printre aceștia numărându-se și mulți copii. Numele Simonei Halep este strigat de cei prezenți.

Vezi și: Simona Halep, impozit uriaș după victoria de la Roland Garros


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel